Splošni pogoji

S spletno stranjo najeminjivo.si upravlja NEWAVE, Martin Špringer s.p., Smuška cesta 9, 8333 Semič, matična št.: 9067248000, ID za DDV: 82090971, e-naslov: info@newave.si, telefon: 040 857 145.

1. UPORABNIKI

1.1 Uporabniki spletne strani in storitve, ki jih nudi spletna stran Najeminjivo.si, so zasebni uporabniki, ki na spletni strani opravijo registracijo in ustvarijo uporabniški račun.
S klikom na: »Strinjam se s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti.«, ki se pokaže ob prvi registraciji uporabnika oz. ob prvem vpisu v uporabniški račun od dne začetka veljavnosti tega uporabniškega računa, ter z vso nadaljnjo uporabo spletne stran, uporabnik soglaša, da se strinja s Splošnimi pogoji in varovanju osebnih podatkov.

1.2. Zasebni uporabniki so fizične, ki spletno stran in storitve, ki jih nudi Najeminjivo.si uporabljajo izključno za lastno rabo in ne v smislu opravljanja dejavnosti.

2. OGLASI

2.1. Uporabniki lahko na spletni strani objavijo oglase, ki so namenjeni neposredni ponudbi najema in/ali drugih predmetov, ki se prodajajo na spletni strani.

2.2. Uporabniki oddajo oglas preko vnaprej pripravljenega obrazca, dostopnega na spletni strani, v katerega vnesejo zahtevane podatke. Oglas mora biti v slovenskem jeziku.

2.3. Oglas je objavljen za obdobje od odobritve administratorja do preklica objave (iz strani uporabnika na e-naslov).

2.4. Uporabnik jamči za pravilnost, točnost, resničnost in ažurnost posredovanih podatkov. Za celotno vsebino oglasa, ter navedbo pravilnih kontaktnih podatkov odgovarja izključno uporabnik oz. oseba, ki v imenu uporabnika odda oglas v objavo.

2.5. NEWAVE ne prevzema odgovornosti ob  izdanem oglasu saj je dogovor zgolj med ponudnikom in uporabnikom.

2.6. NEWAVE si pridržuje pravico do dodatnega preverjanja oglasa pred njegovo objavo, zavrnitve objave oglasa ali izbrisa.

3. PIŠKOTKI

Spletna stran organizacije deluje s pomočjo t.i. piškotkov (angl. cookies). Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, v kolikor je uporabnik že obiskal spletno mesto. Pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja posameznik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali popolnoma onemogoči.

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje posamezniku prijaznih spletnih storitev. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani, pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, itd. S pomočjo piškotkov ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta.